SYNOQUIN EFA Large Breed

Az izületvédelem új generációja. A Synoquin EFA egy egyedülálló konroprotektív készítmény, mely ötvözi magában a porcépítéshez és a gyulladáscsökkentéshez szükséges hatóanyagokat.

A Dexahan komplex egy egyedülálló, finomított, gyógyszerkönyvi tisztaságú Krill kivonat. A napjainkban elérhető legtisztább és legbioaktívabb EFA (esszenciális zsírsavforrás).

Miért forradalmi a Dexahan komplex? Az omega 3 zsírsavat egy úgynevezett Phospholipid formában tartalmazza (EPA és DHA), ami 60%-al hatékonyabb, mint egy klasszikus tengeri halolaj, omega 3 forrás.

Az oxidativ stressz degeneratív hatása az arthrozis kialakulásában is szerepet játszik. A Dexahan komplexben jelenlévő Astaxanthin, a földön ismert legerősebb természetes karotenoid antioxidáns ami egyrészről gyulladáscsökkentő hatású, másrészről védi az omega 3 telítetlen zsírsavmolekulákat.

A Synoquin EFA megfelelő mennyiségben tartalmazza a porcépítés két alapelemét a Glükozamin Hidrochlorid-ot és a Chondroitin Sulphate-ot melynek szinergista hatása klinikailag igazolt.

Összetétel:

Glükózamin-HCI 475 mg
200ml Chondroitin Sulphate
NAG 50 mg
C-vitamin 50 mg
Zink-szulfát 30 mg
200ml Dexahan Complex

Kiszerelés: 30-as blister pakkok
Adagolás: Naponta 1 tabletta